Swimlap-teamet


Vi är inga elitsimmare och det är vår styrka. Vid senare ålder provade vi en simkurs där vi såg lusten till simning komma genom att kunna träna med andra. Att slita tillsammans, dela erfarenhet runt passet och ha en tränare som pushar dig, denna känslan vill vi sprida och det är just därför vi skapade Swimlap.

Men, för att kunna tillföra den bästa möjliga vägledning, erfarenhet och kunskap till alla simmare, motionärer såväl som unga simmare på vägen till eliten har vi teamat upp oss med Champions Crew.

Champions Crew har grundats av Lars Frölander, Sara Sjöström, Stefan Nystrand, som tillsammans har samlat hittills 2 OS guld, 20 VM guld och 35 EM-guld, samt flera världsrekord och internationella meriter. Champions Crew vision är att inspirera och motivera unga simmare på vägen till deras framgångar, genom att ge såväl klubbar som den enskilde simmaren verktyg och utmaningar. Swimlap tillför verktyget för att hjälpa Champions Crew att förverkliga sin vision.

Vår vision


Simning är en av de mest gynnsamma motionsformen för kroppen, så varför finns det inte fler som simmar? Det som driver oss är att skapa en produkt som ska vara tillgänglig för alla, och som skapar lust och motivation till att simma och hjälper dig att utveckla din simning eller att använda simning som träning. Ju fler blir vi som använder Swimlap, desto roligare blir det!